UW ZAAK VERZEKERD

Wij maken graag kennis met u en uw bedrijf. Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren laten wij u graag aan het woord zodat wij uw wensen en behoeftes goed in kaart kunnen brengen. Wij adviseren u op het gebied van risico preventie en beheersing in plaats van klakkeloos zoeken naar verzekeringsoplossingen.

Natuurlijk kunt u ook de reguliere (zakelijke) verzekeringen, welke nu eenmaal noodzakelijk zijn, afsluiten via onze bemiddeling. Hiervoor hebben wij agentschappen bij de toonaangevende verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Ook voor de meer gecompliceerde risico’s hebben wij samenwerkingen met gespecialiseerde Nederlandse Assuradeuren.

Vooraf informeren wij u over onze dienstverlening en de voorwaarden, waaronder ook de kosten van onze diensten en de wijze waarop deze worden doorberekend. Kortom, transparante dienstverlening en u weet in aanvang waar u aan toe bent. Maak vrijblijvend een afspraak en/of neem contact met ons op om u te oriënteren, hieraan zijn geen enkele kosten verbonden.

Bel 0187 652 119 of vul ons contactformulier in.